SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
pox vraveysi

Η ΠΟΞ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ

Η ΠΟΞ τιμά τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη ως αναγνώριση της συνεχούς προσφοράς του στον ξενοδοχειακό κλάδο


Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Χίλτον το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) τίμησε τον Πρόεδρο της Grecotel, κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, καθώς και άλλους ξενοδόχους, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης 70 χρόνων προσφοράς της στον ελληνικό τουρισμό.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους ξενοδόχοι, εκπρόσωποι της Πολιτείας, των φορέων του τουρισμού, των εργαζομένων, παλαιοί πρόεδροι της Ομοσπονδίας, πρώην και νυν συνεργάτες και δημοσιογράφοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που ήταν γεμάτη υπερηφάνεια και αναμνήσεις και είχε ως τίτλο “70 Χρόνια ΠΟΞ (1949-2019): 70 Χρόνια Προσφοράς στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε εμβληματικές μορφές του ελληνικού τουρισμού ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολύχρονης και πολύπλευρης συνεισφοράς τους στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου.

Μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν ήταν ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Grecotel, κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ένας από τους πρωτοπόρους ξενοδόχους στη χώρα που έβαλαν την σφραγίδα τους στην δημιουργία και την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.



Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, ο οποίος ανέγνωσε το γραπτό χαιρετισμό που απέστειλε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά ενώ παράλληλα προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ευρωπαίου Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.  Παρούσα επίσης στην εκδήλωση και η πρώην υπουργός τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, που συνεχάρη τους τιμώμενους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.