SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
agapi_ekdhlwsh_ndf

Μια μεγάλη βραδιά για την «ΑΓΑΠΗ»

Ένα τέταρτο του αιώνα συμπλήρωσε φέτος η προσφορά του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel, στα άτομα με ειδικές ανάγκες του Ρεθύμνου και τον σύλλογο «Αγάπη».


17 Σεπτεμβρίου 2018.

Σε μια πανέμορφη βραδιά πλημμυρισμένη από πραγματική αγάπη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση, όπου η διοίκηση και το προσωπικό των ξενοδοχείων της Grecotel, έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους και το μέλημά τους για τους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται στη Μονάδα ΑΜΕΑ Ρεθύμνου.

Οι Ρεθυμνιώτες, πιστοί σε αυτό το σημαντικό κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό ετήσιο ραντεβού, κατέκλυσαν τον χώρο του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου, συμμετέχοντας στην προσφορά και απολαμβάνοντας το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, που έγινε για πρώτη φορά με τη στήριξη και του νεοσυσταθέντος πολιτιστικού - φιλανθρωπικού φορέα «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF», ήταν η κ. Δήμητρα Κοκκέβη-Φωτίου, η μοναδική στον κόσμο κωφή αρχαιολόγος που ξεναγεί στην Ελληνική, Διεθνή και Αμερικανική νοηματική γλώσσα, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.



Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αγάπη», μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου Ευγένιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ομίλου Grecotel κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά «Με πολύ συγκίνηση, στρέφω τη σκέψη μου στην Grecotel και στο φίλο, κύριο Νίκο Δασκαλαντωνάκη, και την οικογένειά του που στηρίζει αυτό το έργο διαχρονικά και που έχει εντάξει στις δραστηριότητες της εταιρείας και αυτό το γεγονός κάθε χρόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ο σεβασμιότατος κκ Ευγένιος τίμησε τον ξενοδοχειακό Όμιλο της Grecotel για την πολυετή προσφορά του και την έμπρακτη στήριξή του στα άτομα του συλλόγου, τονίζοντας ότι «Αισθάνομαι για μια ακόμη φορά, και είμαι υπερήφανος, πως στην «Αγάπη» το διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, οι εθελοντές, όλοι εσείς, γινόμαστε ένα. Το έχω βιώσει αμέτρητες φορές και στην Grecotel, οι πάντες εκεί γίνονται ένα. Κι απόψε βλέπουμε τον σύλλογο «Αγάπη» και την Grecotel να γίνεται ένα». Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του ομίλου παρέλαβε ο γενικός διευθυντής, Βασίλης Μηναδάκης.



Τα χαμόγελα των μικρών φίλων που βρέθηκαν στον Κήπο του Ρεθύμνου, που έπαιξαν διασκέδασαν με την καρδιά τους ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, ενώ οι μεγάλοι ταξίδεψαν με τη μουσική του Ψαραντώνη, της Νίκης Ξυλούρη, του Νεκτάριου Κοντογιάννη, του Γιάννη Παπατζανή και απόλαυσαν τους χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.





Διαβάστηκαν επίσης μαντινάδες γνωστών κρητικών μαντιναδολόγων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Λειτουργικού της Grecotel, οργανωτή και ψυχή της εκδήλωσης, «Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν, εξ ολοκλήρου, στον Σύλλογο για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, Νοητική Υστέρηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους της Grecotel για την εθελοντική τους προσφορά στην υλοποίηση της βραδιάς που εδώ και 25 χρόνια φροντίζει η Grecotel».






Δείτε εδώ το ευχαριστήριο του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ»και τα σχετικά άρθρα και βίντεο.

 

 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.