SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
Corfu Grecotel Portal Main

Κορυφαίο Ιατρικό Συνέδριο στο Grecotel Corfu Imperial

Στην υπηρεσία της επιστήμης η πολυτελής φιλοξενία της Grecotel

 

 
Με τη συμμετοχή 1.100 ατόμων ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του 31oυ Πανελλήνιου Συνεδρίου Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Grecotel Corfu Imperial. Το συνέδριο πραγματοποιείται από την ΕΛΕΓΕΙΑ (Ελληνική Εταιρεία Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής) από 2 έως 5 Μαΐου και αποτελεί την πλέον καταξιωμένη επιστημονική και εκπαιδευτική εκδήλωση στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα.
 
Επισημαίνεται ότι οι εργασίες του Συνεδρίου λαμβάνουν χώρα αποκλειστικά στο ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial. Οι μεγάλες πολυμορφικές συνεδριακές αίθουσες με θέα το Ιόνιο έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι του φιλοξενούν περίπτερα ιατρικών και φαρμακευτικών εταιρειών. Οι 1.100 σύνεδροι διαμένουν πέραν του Grecotel Corfu Imperial και στα δύο γειτονικά πολυτελή ξενοδοχεία που διαθέτει ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel στην μαγευτική χερσόνησο του Κομμένου στην Κέρκυρα: το LUX.Me Daphnila Dassia και το Eva Palace.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Grecotel, πρωτοπόρος και ηγέτης στον ξενοδοχειακό τουρισμό στην Ελλάδα, υλοποίησε επιχειρηματικό του πλάνο ριζικής ανακαίνισης και επέκτασης 5 πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, συνολικού ύψους 42 εκατ. ευρώ, παραδίδοντας πρόσφατα στους απαιτητικούς και εκλεκτικούς επισκέπτες το αναγεννημένο Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort στην Κέρκυρα. 
 
Το Corfu Imperial, ο ιστορικός πρώην Αστέρας και αγαπημένο θέρετρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που έχει φιλοξενήσει κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής και ευρωπαϊκής ιστορίας, επιβεβαιώνει και επεκτείνει τη φήμη του με τη φιλοξενία σημαντικών τόσο ελληνικών όσο και διεθνών επιστημονικών και επιχειρηματικών γεγονότων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί επιλεγμένο μέρος διακοπών του διεθνούς jet set και των εστεμμένων παγκοσμίως.
 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.