SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
PAN_0205 WEB Large

Δείπνο για την στήριξη των Special Olympics Hellas

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019
 
Μια συγκινητική βραδιά ελπίδας και αισιοδοξίας, με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Αποστολής Αθλητών  στους Παγκοσμίους Αγώνες Special Olympics Abu Dhabi 2019, συνδιοργάνωσαν το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα Special Olympics Hellas, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.
 
 «Είμαι πραγματικά συγκινημένη που όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ γινόμαστε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και δύναμης για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που συμμετέχουν σε διεθνείς και εθνικούς αγώνες. Υπερήφανοι για όλους αυτούς τους σπουδαίους πρωταθλητές της ζωής  αλλά και για τις οικογένειές τους και τους προπονητές τους» τόνισε η Πρόεδρος της Τιμητικής Επιτροπής των Special Olympics Hellas και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρουσία του Προέδρου των Special Olympics Europe - Eurasia κ. David Evangelista.
 
Το παρών στη σημαντική αυτή εκδήλωση-γιορτή αθλητισμού, έδωσε ο Πρόεδρος της Grecotel, κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Grecotel και του κοινωφελούς φορέα  NDF που έχει ιδρύσει.
 
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρέσβης των Η.Π.Α. κύριος Geoffrey Pyatt, ο Πρέσβης της Ισπανίας κύριος Enrique Viguera, o εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κύριος Συμεών, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Αθανάσιος- Μελέτιος Δημόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κύριος Αντώνης Κουνάδης, ο Γ.Γ. της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, o βουλευτής και πρώην Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics κος Ανδρέας Ποταμιάνος, επιφανείς επιχειρηματίες, όπως οι κ.κ. Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης και  Δημήτρης Κοντομηνάς, καλλιτέχνες, γνωστοί για την ευαισθησία τους, όπως οι Σάκης Ρουβάς και Μιχάλης Χατζηγιάννης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των ΜΜΕ και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και πλήθος καλεσμένων.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.