SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
oka preveli 2 -Esthonia 2019 BIG

NDF και GRECOTEL Χορηγοί της ομάδας ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ στον Μαραθώνιο της Εσθονίας

Στη μακρινή Εσθονία βρέθηκε αυτή τη φορά η αποστολή του Ο.Κ.Α. Πρέβελη, σε μια σειρά από αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Αυγούστου, νότια της πρωτεύουσας, στην πόλη Tartu.



Η πόλη φιλοξένησε 1.500 αθλητές από πολλές χώρες της Βαλτικής και όχι μόνο, καθώς εκτός από την Ελλάδα, που για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, υπήρχαν συμμετοχές από 18 χώρες.
 
Η μέρα ξεκίνησε με τους πιο μικρούς διαγωνιζόμενους της αποστολής του Συλλόγου και τον αγώνα των 500 μέτρων με συνοδεία, όπου ο Ηλίας Σφακιανάκης τερμάτισε με τη βοήθεια του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Ζαφειράκης στον αγώνα των 3,4 χιλιομέτρων έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.
 
Ακολούθησε ο Ημιμαραθώνιος των 21 χιλιομέτρων, με τους Νίκο Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και Ιωάννα Φραϊδάκη να τερματίζουν με 45:00, 48:28 και 52:10 αντίστοιχα, ενώ η διοργάνωση έκλεισε με τον Μαραθώνιο των 42,195 μέτρων με τους Γεωργία Ζαφειριάδη και Μανώλη Σφακιανάκη να σημειώνουν τον καλύτερο χρόνο για τον Ο.Κ.Α. Πρέβελη μέχρι τώρα και να τερματίζουν με 1:30:58.
 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση συνολικά και παρά τις πολλές υψομετρικές διαφορές της διαδρομής στο σύνολό της, καταφέραμε να κάνουμε ρεκόρ για την ομάδα μας στα 42 χμ. αλλά και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές να πραγματοποιήσουν ατομικά ρεκόρ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μπαζίγου Ειρήνη για τα ωραία στιγμιότυπα, αλλά και τους Εσθονούς φίλους μας για την όμορφη φιλοξενία!» δήλωσε ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.


 
 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.