SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
galazies-simaies_252863_122413 BIG

Εορτασμοί για τη Γαλάζια Σημαία στα ξενοδοχεία της Grecotel

Εορτασμοί για τη Γαλάζια Σημαία σε Pella Beach, Creta Palace, LUX ME White Palace, LUX ME Daphnila Bay Dassia



PELLA BEACH
Στις 17 Ιουνίου το προσωπικό, οι προϊστάμενοι και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου συμμετείχαν στον εορτασμό για τη βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας 2019. Μετά από σύντομη εκφώνηση λόγου από την Guest Services Manager, κα Σάντυ Πιτσούλη, τα παιδιά από την Grecoland σε μια μικρή πομπή συνόδευσαν τη σημαία πριν την έπαρση.  Ακολούθησε μικρή γιορτή με χυμούς, cocktails και finger food.




LUX ME White Palace

Για 24η συνεχή χρονιά η παραλία του βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της και την άρτια οργάνωσή της με τη Γαλάζια Σημαία.  Η Γαλάζια Σημαία είναι διεθνές βραβείο ποιότητας και απονέμεται από το 1987 στις ακτές και μαρίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του, πιστοποιώντας την καθαριότητα, την υποδομή και τις εγκαταστάσεις της ακτής αλλά κυρίως την ασφάλεια και την άνεση των λουoμένων.  Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου, παρευρέθηκαν: η Δημοτική Σύμβουλος και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ρεθύμνου, κα Χαρά Ζωνουδάκη, οι εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου κα Μάγδα Αποστολάκη και κα Ελισσάβετ Τραπεζανλίδου, ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου, κος Χαράλαμπος Γιαλιτάκης, καθώς και πολλοί πελάτες και προσωπικό διαφόρων τμημάτων.


CRETA PALACE

Το Creta Palace γιόρτασε την Παρασκευή 26 Ιουνίου τη βράβευσή του για 26η συνεχή χρονιά με τη Γαλάζια Σημαία, κερδίζοντας το χαρακτηρισμό «εξαιρετική» για την ποιότητα υδάτων της ακτής του -απαραίτητη προϋπόθεση- και πληρώντας τα 33 αυστηρά κριτήρια του Διεθνούς Προγράμματος, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου καθώς και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Την έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας 2019 παρακολούθησε η ομάδα της παραλίας, η ομάδα ψυχαγωγίας, τα παιδιά του παιδότοπου Grecoland καθώς και οι τμηματάρχες του ξενοδοχείου και γιόρτασαν όλοι μαζί στο τέλος με μια συμβολική τούρτα στα χρώματα της Γαλάζιας Σημαίας.
Σημειώνεται, ότι από τις 3.797 βραβευμένες ακτές οι 515 βρίσκονται στην Ελλάδα, που κατέχει την 2η θέση παγκόσμια μεταξύ των 47 χωρών με το 12% των συνολικών βραβεύσεων και την Κρήτη να είναι για τρίτη συνεχή χρονιά η πρώτη περιφέρεια της Ελλάδας με τις περισσότερες βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία παραλίες, 115 σε ακτές και 1 σε μαρίνα.  CP_blue-flag-portal

LUX ME DAPHNILA BAY DASSIA

Γιορτάστηκε στις 25 Ιουνίου η βράβευση της παραλίας με την Γαλάζια Σημαία 2019.  Παράλληλα διοργανώθηκε και καθαρισμός παραλίας στα πλαίσια της καμπάνιας Clean Up the Med. Το προσωπικό, οι προϊστάμενοι και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας, τα παιδιά δενδροφύτευσαν και ακολούθησε η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας και μικρή γιορτή με μουσική, χορό και νόστιμα ελληνικά εδέσματα. 



You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.