SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
Arkadi WEB crop

Κοπή Πίτας του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής "το Αρκάδι"

Ο Κος. Νίκος Δασκαλαντωνάκης έδωσε το παρόν στην Κοπή Πίτας του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής "το Αρκάδι"


Υπέρλαμπρη για μια ακόμα χρονιά η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «το Αρκάδι» που έγινε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τιμώμενα πρόσωπα στη φετινή εκδήλωση η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Ρεθύμνου κα Φαλή Βογιατζάκη και ο τέως δήμαρχος Ρεθύμνου, Δημήτρης Αρχοντάκης, δύο πρόσωπα που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην αναγέννηση και στην πολιτιστική ανάταση του Ρεθύμνου.


 
Στο κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής Γιώργου Βλατάκη και του συμβουλίου του ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες ρεθυμνιώτες, μεταξύ των οποίων εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής, πνευματικής και δικαστικής ζωής του τόπου.



Ο Κος. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Grecotel, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση δείχνοντας όπως πάντα την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και το Ρέθυμνο.  Στον Κο. Δασκαλαντωνάκη και την προσφορά του έγινε ιδιαίτερη μνεία από τον Πρόεδρο Κο. Βλατάκη.  



 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.