SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
patinia-rethymno-milano-2-BIG

NDF ΚΑΙ GRECOTEL ΧΟΡΗΓΟI ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ


Άλλη μια διεθνής συμμετοχή του ΟΚΑ Πρέβελη σε αγώνες πατινιών, μετά από πρόσκληση του σωματείου Brianza του Μιλάνο, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

Στο Πατινοδρόμιο Paderno D’Adda, πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε εθνικό επίπεδο (Βόρειας Ιταλίας), όπου είχαν την τύχη να αγωνιστούν και ορισμένοι αθλητές από άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η δική μας Ζέτα Ζαφειριάδη, στα αγωνίσματα των 340μ. (σπριντ) και 5.000μ. αντίστοιχα.
 
Η εμπειρία των αγώνων ήταν συγκλονιστική, βλέποντας εκατοντάδες αθλητές ηλικίας από 4 έως 25 ετών να αγωνίζονται σε διάφορα αγωνίσματα, σε ένα άθλημα εξαιρετικά διαδεδομένο στην Ιταλία.  Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη γειτονική χώρα, οι προπονητές είχαν παράλληλα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προπονήσεις και σεμινάρια για την εξέλιξη και τη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα.
 
Το ενδιαφέρον πολλών Ιταλικών σωματείων να επισκεφτούν το Ρέθυμνο για αγώνες και τουρισμό είναι ακόμα μία επιτυχία για τους στόχους που έχει θέσει το Σωματείο.
 
Μεγάλοι Χορηγοί ήταν οι Nikos Daskalantonakis-NDFGRECOTEL, Dan.ships.travel,  Hoteliersassociationrethymno, Marina Samioti,  EΝ ΣΩΜΑΤΙ – athletic activities και το Eladaki-oliveoil. 
 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.