SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
best-5-star-hotel-kos-island-BIG

Διεθνής Τηλεοπτική Παραγωγή της Warner Bros στο Grecotel Kos Imperial Thalasso



12 Μαΐου έως 16 Ιουνίου

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα διεθνούς παραγωγής ύψους 3,5 εκατ. ευρώ της εταιρείας Warner Bros στο πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso, που διήρκησαν από 12 Μαΐου έως 16 Ιουνίου. Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Room Number 301», σε πρωτότυπο σενάριο της Kate Ashfield, σκηνοθετημένο από τον Mikko Kuparinen,  με cast δημοφιλών Σκανδιναβών ηθοποιών, που θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση της Φινλανδίας τον φετινό Δεκέμβριο.


 
Οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, οι εξωτικές πισίνες, τα εντυπωσιακά εστιατόρια και μπαρ και βέβαια τα δωμάτια του ξενοδοχείου αποτέλεσαν το βασικό σκηνικό για το γύρισμα της σειράς, ενώ η σεναριακή προσέγγιση προβάλλει επιπλέον τις φυσικές ομορφιές του νησιού μέσα από το γύρισμα δράσεων που ξεναγούν στις πιο όμορφες γωνιές της Κω. Η σειρά που γυρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της στο Grecotel Kos Imperial Thalasso και την Κω με τη συνεργασία της Inkas Films που εδρεύει στη χώρα μας, θα ολοκληρωθεί στην Φινλανδία και θα προβληθεί σε όλη τη Σκανδιναβική χερσόνησο. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλερ, στην οποία η Σκανδιναβική μυθοπλασία έχει από τις πλέον ισχυρές παραδόσεις και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως. 


 
Το πέντε αστέρων Grecotel Kos Imperial Thalasso σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Κω αποτελεί ένα εξωτικό επίγειο παράδεισο, αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές όλης της οικογένειας. Σε μια μαγευτική έκταση 100 στρεμμάτων, το κεντρικό κτίριο και το χωριουδάκι με τα bungalows αγναντεύουν μια παραμυθένια αμμουδιά και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ενώ εντυπωσιακά σαλόνια και σκεπαστές βεράντες δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα πολυτέλειας και μεγαλείου. Το στοιχείο του νερού κυριαρχεί στο resort με τις πολυάριθμες πισίνες να δίνουν την αίσθηση της λιμνοθάλασσας με βραχόκηπους και φοινικόδεντρα. Από το νησί του Ιπποκράτη και το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε να λείπει το εντυπωσιακό Εlixir ThalassoSpa.
 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.