SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
02-white-palace-beach-luxury-resort-in-crete- BIG

Koρυφαίες διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία της Grecotel



Το ξενοδοχείο Grecotel LUX Me White Palace ξεχώρισε φέτος στα βραβεία TUI με 3 κορυφαίες διακρίσεις: TUI TOP QUALITY 2019, TUI UMWELT CHAMPION 2019 και TUI FAMILY CHAMPION 2019, επιβεβαιώνοντας το πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών καθώς επίσης και τις πρωτοβουλίες του ξενοδοχείου για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Σημειώνεται, ότι τα βραβεία αυτά απονέμονται στα ξενοδοχεία μετά από έρευνα μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού με παγκόσμια εμβέλεια, και αποτυπώνουν την άριστη λειτουργία, την επιχειρηματική δημιουργικότητα και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Τα αποτέλεσματα προκύπτουν έπειτα από την ολοκλήρωση αδιάβλητης διαδικασίας, με αυστηρά κριτήρια.

Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου ευχαριστεί όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη συνεχή στήριξη στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων του.




Στο κέντρο ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου, κος Χαράλαμπος Γιαλιτάκης, μαζί με υπεύθυνους Tμημάτων και τις εκπροσώπους της TUI


Tο Grecotel Creta Palace, ξενοδοχείο πιλότος για την εφαρμογή της φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής της Grecotel από το 1992, διακρίθηκε φέτος με τα εξής βραβεία TUI:  TOP QUALITY 2019TUI UMWELT CHAMPION 2019 και TUI FAMILY CHAMPION 2019.



Στη φωτογραφία οι υπεύθυνοι Τμημάτων μαζί με την εκπρόσωπο της TUI

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.