SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
Palh_Pagkritio_protathlima - BIG

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης

NDF ΚΑΙ GRECOTEL ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΟΠ ΚΑΙ ΑΠΟΡ ΣΤΟ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ


Πέρυσι έγινε η αρχή και φέτος μπαίνουν οι βάσεις για να αποτελέσει θεσμό για την Ρεθυμνιώτικη πάλη, αλλά και γενικότερα για τους λάτρεις του αρχαιότερο ελληνικού ολυμπιακού αθλήματος στην Κρήτη. Η καρδιά της πάλης θα χτυπάει στην Κρήτη από την Κυριακή 5 Μαΐου, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου διοργανώνουν το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης.
 
Το Ρέθυμνο θα έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει για 2η συνεχή χρονιά μία διοργάνωση που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων της Πάλης. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυνατά παιχνίδια, μιας και θα έρθουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Το Πρωτάθλημα αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του κρητικού παλαιστή και αθλητή του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου Θοδωρή Παντελάκη. Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα λάβει χώρα από τις 12:00 -13:00 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι μεγάλες μάχες στο ταπί.

 
Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟ Ρεθύμνου ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης. «Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους: Μέγα Δωρητή: Μότορ Όιλ Ελλάς, Nrg Trading House Ενεργιακή Α.Ε.
 
Μεγάλους Χορηγούς: Grecotel, Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης-NDF, Rethymno Residence Γιώργος Μαραβελάκης, ΧΟΡΗΓΟΙ: CoolVit Vitamin Water, Μύλοι Κρήτης Α.Ε., Βιοχύμ Α.Ε, Vero Cereal, ΣΥΝ.ΚΑ Super markets, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Φούρνος Αποστολάκη, Πρίμα Πλώρα the FOOD Experience, ANYSMA Σπύρος Καλησπεράκης, Σαβοϊδάκης Α.Ε., Macron Store Crete, Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Audi Volkswagen Δημήτρης Σταρένιος Ι.Κ.Ε, Ζωοτροφές Κρήτης Α.Β.Ε.Ε., creta24.gr ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Τηλεόραση Creta, ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.