SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
Photo LARGE

Love Grecotel - Λαμπερή γιορτή στο Pallas Athena

 
Με το σύνθημα #LoveGrecotel γιόρτασε τη νέα σεζόν με ένα λαμπερό πάρτυ ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel λίγες ημέρες πριν τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Στο Art Boutique ξενοδοχείο Pallas Athena, στην καρδιά της πόλης, η Grecotel υποδέχθηκε πολυάριθμους καλεσμένους από εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και εκπροσώπους των ΜΜΕ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. 


 
Η  Grecotel με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την απόλυτη ικανοποίηση του επισκέπτη ξεκινά μία ακόμη χρονιά ανανεώνοντας την υπόσχεση να αναδείξει το καλύτερο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
 
O κος Κωνσταντίνος Πλέτσας, Sales Director της Grecotel Hotels & Resorts, έκανε μια μικρή αναδρομή στην χρονιά που πέρασε, αναφέροντας ότι η Grecotel παραμένει σταθερά στην κορυφή επενδύοντας σε πολυτελείς μονάδες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, αναβαθμίζοντας το προϊόν της και διευρύνοντας το δίκτυό της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Ο Όμιλος συνεχίζει με βελτιωτικά έργα, δημιουργεί πρωτοποριακά προγράμματα και επενδύει σε νέες επιλογές στο χώρο της γαστρονομίας προσφέροντας συνεχώς νέες μοναδικές εμπειρίες για τον επισκέπτη. Ολοκλήρωσε την ομιλία του, αναφέροντας ότι: «Όλα δείχνουν πως και η φετινή χρονιά θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό της Ελλάδας. Βασιζόμαστε σε όλους εσάς, τους συνεργάτες, που παραδοσιακά μας στηρίζετε και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, για να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών». 
 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ευχάριστες εκπλήξεις και κληρώσεις που περιλάμβαναν μοναδικά δώρα για τους παρευρισκόμενους, όπως διαμονές, γεύματα και προγράμματα αναζωογόνησης με την υπογραφή της Grecotel, καθώς και ένα αναμνηστικό δώρο της γιορτής με το μήνυμα #LoveGrecotel. Ιδιαίτερη νότα στο πνεύμα του πάρτυ έδωσε παθιασμένο tango από επαγγελματίες χορευτές, ενώ οι καλεσμένοι παρασύρθηκαν στη συνέχεια σε απογειωτικούς latin ρυθμούς από τα DJ decks που κράτησαν τη διάθεση και το κέφι στο κόκκινο, που ήταν άλλωστε και το χρώμα της βραδιάς!
 
Υπενθυμίζεται ότι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Grecotel δημιούργησε ξεχωριστά ρομαντικά πακέτα με μοναδικές εμπειρίες διαμονής, ρομαντικά δείπνα και αξέχαστες στιγμές. Αναζητείστε τις Be my Valentine προσφορές μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.