SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
n.daskalantonakis Foto SETE 2019 BIG

O Νίκος Δασκαλαντωνάκης στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ


Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στην κλειστή συνεδρίαση της 27ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ που ξεκίνησε με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου , συμμετείχε ο Κος. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Πρόεδρος του Ομίλου Grecotel καθώς και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου, όπως ο Πρόεδρος της AEGEAN, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εurobank, κ. Φωκίωνας Καραβίας, ο CCO Business Segment  του Ομίλου ΟΤΕ,  κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, ο οποίος παρουσίασε και τις δράσεις του Ινστιτούτου.  Η συνεδρίαση συνεχίσθηκε με την παρέμβαση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνομιλία με τον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Κουβαρά.  

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος τόνισε την ανάγκη συνέχειας της στρατηγικής του ΣΕΤΕ σε τρεις πυλώνες: εξωστρέφεια, συνέργειες και βιώσιμη ανάπτυξη ενώ στην ανοικτή γενική συνεδρίαση που ακολούθησε, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
 
Ακόμη, οι δράσεις της Marketing Greece  για το έτος 2018 παρουσιάσθηκαν από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας, κα. Ιωάννα Δρέττα  η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με την υποστήριξη όλων, θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να οδηγούμε τις εξελίξεις στην προβολή του ελληνικού τουρισμού».
 
 
 
 
Για να δείτε το βίντεο με τις ομιλίες της κλειστής συνεδρίασης, πατήστε εδώ
Για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την κλειστή συνεδρίαση, πατήστε εδώ.
 
 

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.