SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
3-ways-to-be-a-more-compassionate-person BIG

Μεγάλη βραδιά για την "Αγάπη" στο Ρέθυμνο


Για 26η συνεχή χρονιά η Grecotel στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Αγάπη» στο Ρέθυμνο

18 Σεπτεμβρίου 2019


Μικροί και μεγάλοι καλούνται να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου «Αγάπη», μέσα από την εκδήλωση που διοργανώνεται για 26η χρονιά με την στήριξη της Grecotel

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στον Δημοτικό Κήπο, στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου. Σύντομα μάλιστα, αναμένεται η δομή να επιστρέψει στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της στον λόφο του Τιμίου Σταυρού.

Για 26η συνεχή χρονιά η Grecotel στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Αγάπη» στο Ρέθυμνο και μας περιμένει όλους την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο από τις 5 το απόγευμα για το παιδικό πρόγραμμα και στις 8 το βράδυ για το πρόγραμμα ενηλίκων. Αρωγός το NDF και το προσωπικό των ξενοδοχείων που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για τον καλό σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Αγάπη» στον λόφο του Τιμίου Σταυρού, θα μπορούν να φιλοξενούνται 50 εξυπηρετούμενοι, όμως μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγενίου, και προέδρου της δομής, είναι να ιδρυθεί αντίστοιχη δομή και για τη διανυκτέρευση των ανθρώπων αυτών που θα έχουν ακόμη παραπάνω ανάγκη τη βοήθεια της κοινωνίας, όταν δε θα είναι πια εν ζωή τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Παράλληλα, το ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης, απένειμε υποτροφίες σε Ρεθυμνιωτόπουλα που συνεχίζουν τις σπουδές τους, ως τιμή στον γενέθλιο τόπο της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη και τους ανθρώπους του, όπως σημείωσε ο διευθυντής λειτουργικού, Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.