SHARE
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
AmirandesExclusiveResort-02 BIG

Μήνυμα ζωής και ελπίδας από το Grecotel Amirandes


To Grecotel Amirandes πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά  ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του σε συνεργασία με τη φορητή μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης. Η θέληση για συμμετοχή ήταν μεγάλη και για άλλη μια χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς δήλωσαν συμμετοχή 70 εθελοντές επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση 32 φιαλών αίματος. Επίσης, φέτος για δεύτερη φορά έγινε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του προσωπικού του ξενοδοχείου  σχετικά με την εθελοντική δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών. Η σχετική ενημέρωση και δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε από τον ιατρό κ. Θεοφάνη Κανάκη, συνεργάτη του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Ηράκλειο και αντιπρόεδρο του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μετά από την ειδική ενημέρωση λήφθηκαν 13 δείγματα μυελού των οστών από πιθανούς αυριανούς δότες «ζωής».

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου, κ. Γιώργος Σκουλάξινος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το προσωπικό για την ευαισθητοποίηση του σε θέματα αλληλεγγύης καθώς ακόμη και το προσωπικό της κινητής μονάδας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και τους συλλόγους ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την άψογη συνεργασία και συμβολή τους στην όλη προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια στο Amirandes που πάντα προσπαθεί να αποδεικνύει στην πράξη, ότι ο εθελοντισμός και η ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου αποτελεί καθημερινή μέριμνα και αξία, που απορρέει από τον πυρήνα λειτουργίας και τη φιλοσοφία της Grecotel.

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.